Davetiyenizin Ödemesi hakkında

Davetiye Ödemesi hakkında


Davetiye Ödemesi yaptıktan sonra bizi muhakkak arayıp. X Bankasına şu saatte (Örnek 14:32 de) ödeme yaptım demeniz gerekli.Sitede belirtilen bankalara ödeme yapabilmek için hesabınızın veya kartınızın olması gerekmez. Kartsız işlem yapabilirsiniz. İşlem sonunda bize işlem saatini veya işlem nosunu vermeniz yeterlidir. Bu işlemi bilmeyenler sitede ki bankalardan birinin önüne gidip bizi aramaları halinde sizi arkadaşlarımız yönlendirecektir. Bunu içeriden ödeyip işlem masrafı kesmesinler diye yapmaktayız.

Davetiyenizin ön izlemesi onaylanmadan kesinlikle ödeme yapmayınız!

Davetiyenizin ön izlemesi onaylanmadan kesinlikle ödeme yapmayınız. Onayınız ve ödemeniz alındıktan sonra davetiyeniz 1 saat içinde baskıya hazırlanır. bu saatten sonra kesinlikle değişiklik kabul edilmez. İlla bir değişiklik halinde ek ücret çıkacaktır. Ödemeyi kartsız işlem olarak ziraat veya vakıfbank tan yapınız. İşlem masrafı kesilmiyor. diğerleri işlem masrafı alıyor. Ödeme yapacaksınız ama işlemi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bizi arayınız. Size telefon ile yönlendirme yaparak yardımcı olalım. İçeriden ödeme yaparsanız işlem masrafı olarak en az 30 tl alınmaktadır. Vakıflar Bankası Gemlik Şubesi Alıcı: Rasim KILIÇ Hesab No: 00158007287973927 Ziraat Bankası Gemlik Şubesi Şube Kodu: 0063 Alıcı: Rasim KILIÇ Hesab No:50534385-5001 İBAN NO: TR830001000063505343855001
 

Davetiye Sözleşmesi

1:Davetiyenin onayı bitmeden ödeme alınmaz 2: Ödemesi yapılmamış davetiye siparişleri işleme alınmaz. 3: Baskı hatalarından veya bozuk baskıdan Firmamız sorumludur. 4: Böyle durumlarda, her hangi bir ek ücret ödemeniz söz konusu olmadan işiniz yeniden basılır 5: Msn den ön izleme beğenilmeden ve de onaylanmadan işler baskıya verilmemektedir. 6: Beğenilen davetiyenin üstündeki rakamlar veya Beğendiğiniz Davetiyenin üzerindeki gelin damat adını sipariş bölümündeki açıklamaya yazılıp diğer bilgilerle gönderilmelidir.
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top